El CN Terrassa participa en la Copa Catalana Absoluta de Clubs de Natació

El CN Terrassa prendrà part aquest dissabte en la Copa Catalana Absoluta de Clubs de Natació de 1a Divisió, que aplegarà els vuit millors clubs de la natació catalana. A més del club egarenc, hi competiran CN Sant Andreu, CN Sabadell, CE Mediterrani, CN Mataró, CN L’Hospitalet, CN Atlètic-Barceloneta i CN Barcelona, que actuarà com a club amfitrió.

Serà la primera competició de natació a Espanya després de gairebé vuit mesos d’aturada per la pandèmia del coronavirus i reunirà més de 200 nedadors. El protocol de la Federació Catalana estableix que els nedadors abandonaran les instal·lacions de la Nova Escullera quan hagin acabat la seva prova per evitar el risc de contagis, de manera que en cap moment no coincidiran tots.

La delegació egarenca està formada per tretze nedadores i quinze nedadors sota la direcció tècnica d’Eugeni López i Francesc Xavier Reina. En l’apartat femení, intervindran Aida López, Andrea Feng Prades, Berta Martínez, Cristina Garcia Kirichenko, Gisela Guerrero, Janna Blaya, Julia Luis, Maria Buch, Maria Martínez, Mariona Mussons, Mia Moral, Mireia Rizo i Núria Rizo.

En categoria masculina, nedaran Adrià Roy, Adrián Santos, Albert Mataró, David Benítez, Enrique Prats, Eric Rodelas, Ferran Siré, Guillem Pérez, Guillem Lázaro, Izan Cubillas, Jordi Pérez, Mario Molla, Martí Mussons, Miguel Durán i Víctor de Pablo.

Al marge de les proves individuals, els nedadors locals afrontaran els relleus dels 4 per 100 i del 4 per 200 metres lliures masculins i femenins i dels 4 per 100 metres estils mixt. La Copa Catalana es desenvoluparà en dues sessions en format contrarellotge. Les proves arrencaran a les 10h i es reprendran a les 17h.