El CN Terrassa perd 10 a 8 a la Nova Escullera i cau al quart lloc

El CN Terrassa no ha pogut reemprendre la lliga de waterpolo amb victòria, després de l’aturada hivernal. Ha caigut a una piscina difícil, la del CN Barcelona per dos gols de diferència, 10 a 8. El conjunt de Dídac Cobacho, amb casquet blanc, ha tingut poques opcions en un partit en el que sempre han anat a remolc en el marcador.

L’únic avantatge l’han tingut al principi del matx, quan Alberto Barroso i Agustí Pericas remuntaven la diana inicial de Duric. Els cenebistes han reaccionat i han agafat de seguida la batuta del partit. Han acabat el primer període per davant, 3 a 2, i han ampliat la diferència al segon quart, quan han aconseguit anar-se’n al descans amb tres gols d’avantatge, 6 a 3.

El CN Terrassa ha reaccionat a la represa i, amb Barroso com a líder anotador, ha aconseguit empatar a set el partit. Poc abans d’acabar el tercer quart, però, els CN Barcelona tornava a avançar-se.

En els darrers vuit minuts els de Dídac Cobacho no ha trobat la manera de capgirar la situació. A dos minuts del final el marcador era un ajustat 9 a 8, però un gol cenebista de Delgado ha desactivat qualsevol opció egarenca.

El CN Terrassa ha caigut a la quarta posició, un lloc que aquest any no donaria accés a jugar la màxima competició continental la temporada que ve.