El CN Terrassa perd als penals el primer partit de semifinals contra el CN Mataró

El CN Terrassa ha perdut aquest dijous a la tarda contra el CN Mataró en un gran duel viscut a la piscina Joan Serra de Mataró, corresponent al primer partit de les semifinals del play-off per al títol de la Divisió Honor Femenina. Les de Xavi Pérez han tingut el triomf a tocar, però han vist com les de Dani Ballart empataven el partit a 7 i es portaven la victòria als penals (4-3).

Les egarenques, doncs, estan obligades a guanyar dissabte (18.00 h) a l’Àrea Olímpica per forçar diumenge un tercer partit (21.30 h) de nou a Mataró si vol aspirar a classificar-se per a la final. En l’altra eliminatòria, sorprenent victòria del CE Mediterrani a Can Llong per 7 a 9 davant d’un CN Sabadell que tenia la baixa de la boia Maica Garcia. Les vigents campiones, doncs, hauran de remuntar si volen passar a la final.

Bon inici

L’inici de les egarenques ha estat espectacular, gràcies al gran treball defensiu i a l’encert en atac. Pili Peña, en dues accions, i Paula Camus han situat el 0 a 3 al final del primer quart. Les del Maresme han reaccionat amb dos gols de Marta Bach i Anna Timofeeva, però Bea Ortiz ha fet el quart per al CN Terrassa. Sílvia Morell, a setze segons per al descans, ha retallat distàncies amb el 3 a 4.

Les locals han equilibrat el partit només començar el tercer quart, mitjançant Vivian Sevenich, però Judith Panicello i Camus han tornat a donar al CN Terrassa dos gols d’avantatge (4-6). Anni Espar ha fet el cinquè per al Mataró abans d’acabar el període. El darrer s’ha iniciat amb una acció d’Olga Domènech, establint el 5 a 7, però Simone Van De Kraats i Espar han empatat a 7 a dos minuts per al final.

Xavi Pérez ha demanat temps mort a un minut i vuit segons per al final, aprofitant una superioritat numèrica, però el CN Terrassa no ha tret profit i el Mataró ha gaudit d’un penúltim amb 42 segons. Les egarenques han defensat bé i han disposat de la darrera acció del partit. El tècnic del CN Terrassa ha tornat a demanar temps mort amb setze segons per atacar la porteria local, però de nou les egarenques no ho han aprofitat i ni tan sols han xutat a Maria Elena Sánchez.

Els penals, decisius

Els penals havien de decidir el primer punt de l’eliminatòria. Des dels cinc metres ha començat la tanda Pili Peña marcant per al CN Terrassa. Anni Espar ha fallat, gràcies a la mà de Sandra Domene i el pal. Judith Panicello també ha encertat (0-2).

Es posava l’eliminatòria de cara per a les de Pérez, però Clara Cambray ha fet el primer per al Mataró i tot seguit Paula Leitón ha vist com Maria Elena Sánchez aturava el seu penal. Van De Kraats, una especialista, ha fet l’empat a 2.

Cristina Cantero ha posat de nou amb avantatge el seu equip (2-3), però Morell ha tornat l’equilibri (3-3). El cinquè penal del CN Terrassa l’ha llençat fora Bea Ortiz i Anna Gual ha fet el de la victòria, tot i que Domene ha estat a punt d’aturar-lo.

Mataró Cn Terrassa Fem Playoff 2

Xavi Pérez, en un temps mort aquest dijous a Mataró (Font imatge: CN Terrassa)