El CN Terrassa perd amb el CN Barcelona el primer partit de les semifinals del play-off (9-11)

El CN Terrassa ha perdut aquest dimecres al vespre el primer partit de les semifinals del play-off pel títol de la Lliga Premaat davant el CN Barcelona. Els de Dídac Cobacho han caigut per 9 a 11 i ara estan obligats a guanyar aquest divendres si volen allargar l’eliminatòria.

Ningú preveia la derrota, tal i com s’ha desenvolupat el partit. La posada en escena era perfecte per als egarencs amb un parcial de sortida de 3 a 0. Sergi Mora, Óscar Aguilar i Bernat Sanahuja han sorprès amb transicions ràpides d’atac. El temps mort demanat per Toni Esteller semblava ficar de nou el Barcelona en el partit, però les diferències s’ampliarien als quatre gols amb les dianes de Mora, Alberto Barroso i Sanahuja a l’inici del segon quart. Els visitants retallarien al descans fins al 6 a 4.

A la represa el CN Terrassa ha seguit mantenint la intensitat en defensa i en atac Barroso i Agustí Pericas feien pujar el 8 a 4. Èric Marsal ha aconseguit el cinquè gol visitant, però Sanahuja semblava encarrilar el triomf amb el 9 a 5. Però a partir d’aquí ha canviat el guió del partit. Els cenebistes han fet un pas endavant en tots els aspectes, anul•lant per complert els terrassencs. Parcial de 0 a 6 que enterraven les opcions de victòria dels locals.

Aquest divendres a la Nova Escullera, a partir de tres quarts de nou del vespre, el CN Terrassa ha de guanyar si vol forçar un tercer partit que es disputaria a l’Àrea Olímpica el dissabte 18 de maig.