El CN Terrassa perd el derbi vallesà de waterpolo

El derbi vallesà no ha estat favorable pels interessos del CN Terrassa. Després de perdre a l’Àrea Olímpica per 8 gols a 12 davant el segon classificat, el CN Sabadell. Els homes de Dídac Cobacho es mantenen en quarta posició, empatats a 35 punts amb el Mediterrani que és cinquè.

El partit va dur els sabadellencs a tancar el primer quart amb un contundent 1 a 4, on Blai Mallarach, Fran Valera i Stefan Vidovic van fer els tres primers gols. Jordi Chico va retallar distàncies fent pujar el marcador a 1 a 3, però Averka va fer el 1 a 4.

De mica en mica, el resultat s’ajustava. Novament, Chico retallava distàncies, amb un 2 a 4, però poc després Valera disparava al 2 a 5. Pericas s’encarregava del 3 a 5, però Averka i Bustos s’allunyaven fins al 3 a 7 al marcador. A les portes del descans, Bargalló baixava la diferència amb un 4 a 7.

El tercer temps va fer pujar el marcador amb tres gols pels terrassencs i dos pels de Sabadell, gràcies a Bargalló, Pericas i Alarcón. La recta final del partit s’encarava amb un 7 a 9 on encara hi havien possibilitats pels de Terrassa, però Valera va fer el 7 a 10. Alarcón situava el 8 a 10, però Averka i Mallarach sentenciaven el 8 a 12 final.