El CN Terrassa potencia l’oferta d’equipaments amb dos pavellons i obre les portes a noves seccions

Baldó i Associats Constructora SL és, després del concurs públic de licitació, l’empresa escollida pel CN Terrassa per dur a terme les obres a les pistes poliesportives de l’Àrea Olímpica. Aquest divendres s’ha fet la signatura del contracte.

L’actuació arrencarà aquest estiu, un any més tard del previst per l’endarreriment de la llicència d’obres, i acabarà a finals de febrer del 2020. Consisteix en el tancament perimetral i la nova pavimentació de les actuals estructures cobertes de les pistes poliesportives que es van construir el 1992 pels Jocs Olímpics de Barcelona.

D’aquesta manera s’habilitaran dos pavellons independents, un de 40×30 per al patinatge artístic del club, i un de més gran de 60×30 d’ús poliesportiu, que canviaran la façana de l’Avinguda de l’Abat Marcet. El projecte inclou una segona fase amb una bateria de vestidors entre aquests dos nous espais coberts. L’import del projecte puja a 1,5 milions d’euros. El 60% del cost va a càrrec del CN Terrassa i la resta per l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

Aquesta es l’obra més important del Pla de Millores d’Instal•lacions Esportives de l’entitat, que contempla el període des de 2018 fins al 2022, i que ha d’acabar de donar un impuls al CN Terrassa. L’objectiu és obrir les portes a noves seccions i cedir els nous espais a clubs esportius i entitats culturals que tenen dificultats per tirar endavant les seves activitats.