El CN Terrassa prepara per al juny la reobertura parcial d’instal·lacions

Des de fa més de dos mesos les piscines, sala de fitness i altres espais del CN Terrassa estan buides d’usuaris. I ara mateix, atesos els canvis successius que s’estan produint amb les fases de desescalada, els seus responsables no tenen la certesa de quan podran reobrir parcialment les instal·lacions.

Descartat el dilluns 25, encara que Terrassa entri en fase 1, l’escenari que es contempla és el del dilluns 8 o 15 de juny si s’arriba a la fase 2. A més del manteniment i de les mesures de desinfecció que s’estan fent de les instal·lacions, en aquestes properes setmanes es col·locarà la retolació informativa d’ús dels diferents espais, aquests s’habilitaran per adoptar totes les mesures de seguretat higièniques i s’informarà al soci i a l’esportista del protocol a seguir. Aquest inclou la reserva prèvia de la franja horària per practicar esport.

Està clar que l’estat d’alarma ha deixat clubs esportius com el CN Terrassa en una situació complicada. Tot i la situació d’excepcionalitat, la junta directiva segueix apostant per l’esport formatiu i professional. Atesos els canvis de format previstos en les diferents competicions catalanes i estatals per a la pròxima temporada, que suposaran un estalvi, quedarà hipotecat el somni europeu de la secció de waterpolo?

El CN Terrassa ja va deixar clar a l’inici de l’estat d’emergència sanitària que tindran prioritat els socis al corrent de pagament. La junta directiva, però, atendrà les sol·licituds de reincorporació a mesura que el percentatge d’us de les instal·lacions vagi a l’alça.