El CN Terrassa, preparat per al seu debut a la primera fase de la Champions League

Ja ha arrencat aquest dijous la primera fase de la Champions League. La ciutat bosniana de Banja Luka és una de les tres seus, tot i que el representant català, el CN Terrassa, no debutarà fins aquest divendres al matí. Els de Dídac Cobacho ho faran contra el rival més fort, l’OSC Budapest d’Hongria, mentre que a la tarda es veuran les cares amb el Portuense portuguès, el més dèbil a priori dels quatre adversaris. Dissabte s’enfrontaran al Sintez Kazan rus per acabar diumenge contra els amfitrions.

Aquests dos últims equips són els principals rivals dels egarencs de cara a aconseguir la segona plaça del grup, que els classificaria per a la segona ronda. El Budapest és, a priori, el favorit per acabar primer, ja que els darrers anys s’ha classificat per a la final de la Champions.

Bernat Sanahuja és baixa, ja que està disputant l’Europeu juvenil amb la selecció espanyola. Marc Salvador, amb una lesió a l’ull, i Agustí Pericas, en procés de recuperació d’una operació cardíaca són dubte. Cobacho ha completat la convocatòria amb el juvenil Ernesto Pérez.