El CN Terrassa presenta les 13 seccions esportives i projecta els reptes de futur

L’Auditori Municipal ha acollit aquest dijous la presentació de les seccions esportives del CN Terrassa de cara a la temporada 2022-2023. L’esdeveniment ha aplegat unes 150 persones i ha comptat amb la presència de l’alcalde, Jordi Ballart, així com representants dels diferents grups municipals i de Federació Catalana de Natació i de Futbol.

El president de l’entitat, Joan Herrera, ha volgut posar en valor la dimensió del CN Terrassa, recordant “l’aposta per la formació i la transmissió de valors a través de l’esport”. Herrera també ha esmentat que el club potencia “el nucli familiar com a element de cohesió i desenvolupament social”. El CN Terrassa aplega 16.700 socis i compta amb 2.100 esportistes federats i 130 equips de competició.

Presentació Seccions Esportives Cn Terrassa 6

El president del CN Terrassa, Joan Herrera, durant la seva intervenció (Font imatge: CN Terrassa)

Tecnologia per al rendiment esportiu

Respecte a les novetats que posarà en marxa l’entitat, s’introduirà el servei de fisioteràpia i rehabilitació amb l’objectiu de millorar l’atenció als esportistes i s’incorporarà la tecnologia aplicada al rendiment esportiu. Precisament el retorn de Miguel Vázquez és cabdal en matèria d’anàlisi de dades aplicades a l’entrenament. La tercera novetat serà la uniformització de la imatge, dels criteris i dels continguts de les xarxes socials de les diferents seccions esportives.

Miguel Vázquez

Miguel Vázquez torna al club egarenc com a assessor esportiu extern

Herrera ha tancat la seva intervenció amb els desafiaments conjunturals de futur. “El context social i polític posa sobre la taula diferents factors que dificulten la gestió de qualsevol entitat, factors que són ben coneguts per tothom: l’augment exorbitant del preu de l’energia i l’increment sense aturador de l’IPC. Són xifres que desmunten qualsevol pressupost”. El màxim responsable del club ha detallat que “s’estan intentant contrarestar aquests efectes devastadors a través d’un projecte d’instal·lació d’una planta fotovoltaica i del canvi de la il·luminació interior i exterior actual per LED”.

La part central de l’acte ha estat destinada a la presentació de les 13 seccions esportives de cara a aquesta campanya a càrrec dels seus coordinadors.