Gala Cn Terrassa

El CN Terrassa reconeix els socis més fidels i premia els millors esportistes en la cloenda del 90è aniversari

L’Auditori Municipal ha acollit aquest dijous l’acte d’homenatge del CN Terrassa als socis que porten 25 i 50 anys de fidelitat amb l’entitat i de reconeixement a la dedicació esportiva. L’esdeveniment ha aplegat prop de 300 convidats i ha comptat amb la presència del primer tinent d’alcalde, Isaac Albert, el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, el president de la Federació Catalana de Natació, Ramon Bosch, així com  representants de diversos grups municipals. La gala també ha esdevingut la cloenda del 90è aniversari.

El president del CN Terrassa, Joan Herrera, ha definit la campanya d'”esplèndida” i ha assenyalat que “el planter de waterpolo és la punta de llança de l’extraordinària tasca que realitza dia rere dia el cos tècnic del club”. Sobre els 25 i 50 anys de molts socis, ha agraït “el sentiment de pertinença i les dècades de fidelitat. Sou el millor estímul per materialitzar la nostra voluntat de fer créixer el CN Terrassa”. Sobre la continuïtat dels actes del 90è aniversari, serem la seu de la Copa d’Espanya de Clubs de Natació de Divisió d’Honor”.

Reconeixement 

Després dels guardons als socis, el protagonisme ha recaigut en els esportistes i equips més destacats de la temporada 2021-2022, una seixantena, en un reflex de la poliesportivitat del club egarenc i de la bona salut esportiva que presenta.

Pel que fa al waterpolo, els noms propis han estat les medallistes internacionals Paula Leitón, Pili Peña i Paula Camus, campiones d’Europa amb la selecció espanyola, i Nina Ten Broek, medallista de bronze al Campionat del Món amb la selecció neerlandesa. També han estat premiats la medallista de bronze al Campionat del Món Cadet Daniela Quinzada; el tècnic Sergi Mora, medalla de plata amb la selecció espanyola júnior al Campionat d’Europa; els equips infantil femení i aleví masculí, que van proclamar-se campions d’Espanya; i l’equip cadet femení, que va penjar-se la plata en la màxima competició estatal.

Gala Cn Terrassa 3

Reconeixement als medallistes internacionals de waterpolo

En la secció de natació han estat reconeguts els mèrits de Mario Mollà, David Benítez, Eric Rodelas, Adrià Roy i Gisela Guerrero. En natació adaptada, Mario Guillén ha estat guardonat per les places de finalista assolides als Jocs Olímpics per a Persones Sordes i al Campionat del Món de Natació per a Sords, mentre que Sarai Gascón ha estat reconeguda per les cinc medalles que va aconseguir en el Campionat del Món de Natació Adaptada.

En l’àmbit poliesportiu, cal destacar que el sènior masculí de bàsquet ha estat premiat per obtenir la permanència a Copa Catalunya per primera vegada a la història; Marta Dinarès ha rebut una menció especial en reconeixement a les onze temporades en què va militar en el sènior femení de bàsquet; i el benjamí “D” de futbol ha recollit un guardó com a campió de lliga de 3a Divisió.

Premis especials

En el tram final de l’esdeveniment s’ha lliurat el premi al millor entrenador i a la millor entrenadora de la temporada. Aida López ha estat guardonada per la seva feina amb els més petits de la secció de natació, l’equip prebenjamí. En l’apartat masculí, s’han atorgat dos guardons. Jordi Sociats ha esatt escollit millor entrenador de seccions en reconeixement a la seva trajectòria de 30 anys com a tècnic de diversos equips de la secció de bàsquet, mentre que Sergi Mora ha estat elegit millor entrenador de l’àmbit aquàtic per haver aconseguit la medalla de plata en el Campionat d’Europa Júnior.

Per últim, Fran Sánchez i Pili Peña han rebut el Trofeu Memorial Enric Guàrdia, que premia dos waterpolistes, un en categoria masculina i una altra, en categoria femenina. El guardó vol premiar en un sentit ampli aquells waterpolistes que millor reflecteixin els valors que va representar Enric Guàrdia durant tota la seva trajectòria esportiva.

Gala Cn Terrassa

Pili Peña i Fran Sánchez, al centre, han rebut el Trofeu Memorial Enric Guàrdia

[Font imatges: Club Natació Terrassa]