El CN Terrassa reobre la piscina de 50 metres aquest dilluns

El Club Natació Terrassa reobrirà la piscina aquest mateix dilluns. Així ho permet el Butlletí Oficial de l’Estat publicat avui dissabte: en un principi, les piscines havien de romandre tancades fins a la Fase 2 del desconfinament, però el govern espanyol ha rectificat i ja ho permetrà a la Fase 1. Era una reivindicació reclamada des de fa setmanes pels clubs esportius amb secció aquàtica.

Així doncs, aquest dilluns al CN Terrassa tornarà a estar operativa la piscina de 50m en versió descoberta. L’ús es limitarà a una persona per carril, sempre amb cita prèvia, seguint tots els protocols sanitaris i sense accés als vestidors. Per la piscina exterior de 25 metres encara caldrà esperar una mica més, fins que finalitzin les tasques d’adequació, sanejament i desinfecció. El CN Terrassa preveu que això sigui aquest dijous.

Una altra de les novetats en aquesta setmana que entrem és que hi haurà la possibilitat de jugar a pàdel, tennis i frontennis dos contra dos, tant a l’Àrea Olímpica com al Pla del Bon Aire, i també es posarà en marxa el rocòdrom. El CN Terrassa ha publicat una guia informativa per al soci amb totes les mesures a prendre a partir d’aquest dilluns.