Cn Terrassa Waterpolo Vs St Andreu 2

El CN Terrassa rep aquest dimecres (16.15h) el Tenerife Echeyde en partit ajornat

El CN Terrassa rep aquest dimecres (16.15h) el Tenerife Echeyde en partit ajornat corresponent a la tercera jornada de lliga de la Divisió d’Honor Masculina. Quatre dies després de batre el CN Catalunya, el conjunt de Dídac Cobacho mirarà de sumar la quarta victòria en la competició contra un rival que arriba en plena forma a la cita. Els canaris han guanyat els quatre partits han disputat i s’han classificat brillantment per als quarts de final de la Challenger Cup en la temporada del seu debut europeu.

El tècnic local, que afronta el repte amb el planter al complet, adverteix de la dificultat del matx. “Els resultats que han assolit fins ara són la millor mostra del seu nivell. Han guanyat el Mediterrani i el Mataró i això ens ha de servir d’advertència. Ha experimentat una gran evolució des de l’arribada d’Albert Español fa un parell de temporades. Està fent una bona feina com a entrenador-jugador. Ha construït un equip ordenat defensivament, ben treballat tàcticament i que juga amb intensitat des del primer fins al darrer minut”.

A més de l’experiència i la qualitat d’Español, Cobacho destaca la presència de dos jugadors amb passat al CN Terrassa, Víctor Alegre i Marc Salvador, que són els màxims anotadors de l’equip canari. A més el Tenerife Echeyde ha incorporat l neerlandès Mees Keuning i compta sota els pals amb l’argentí Diego Malnero.