El CN Terrassa rep aquest dimecres el Real Canoe en partit ajornat de la Lliga Premaat

El CN Terrassa juga aquest dimecres (13.00h)  contra el Real Canoe, en partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Premaat masculina i que va ser ajornat dissabte pels compromisos europeus del quadre egarenc.

El CN Terrassa, tercer amb 13 punts, és clar favorit en aquest duel contra els madrilenys, que ocupen una més que discreta novena posició amb només tres punts. A més qui ha estat el seu jugador franquícia els últims anys, el boia Víctor Gutiérrez, ha fitxat aquesta temporada pel conjunt de Dídac Cobacho.

Per aquest partit el tècnic egarenc té la baixa de Ricard Alarcón, amb molèsties a l’espatlla esquerra, mentre que Fran Sánchez és dubte ja que arrossega un procés febril i també pateix problemes intestinals. Cobacho remarca que “caldrà concentració defensiva i efectivitat en atac contra un rival lluitador, que surt a mossegar i que no té res a perdre”. El tècnic local recorda que el Canoe ha perdut de forma ajustada contra el Mataró i el Mediterrani, “resultats que han de servir de toc d’alerta per no deixar-nos anar en cap cas”.