Rp Challenger Cup Cn Terrassa

El CN Terrassa rep l’Enka Istanbul amb l’objectiu de certificar la classificació per a la final de la Challenger Cup

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa s’enfronta aquest dijous (20:00h) contra l’Enka Istanbul en l’anada de les semifinals de la Challenger Cup. El conjunt de Dídac Cobacho buscarà un bon resultat per aconseguir el primer pas per estar a la final de la competició, ja que el 22 de març afrontarà la tornada a terres turques.

El quadre egarenc arriba en un moment crític donades les baixes que pateix l’equip entre malalties i lesions, tot i que això no ha de servir d’excusa per al partit de demà. “Hi ha molta il·lusió per jugar una competició europea i més a casa. L’Istanbul és un equip amb una barreja de jugadors joves i veterans i sabem que serà un partit complicat. Hem de tenir intensitat en el contraatac”. Pel que fa al conjunt turc destaca sobretot la presència de l’experimentat jugador croata Paulo Obradovic, medallista olímpic a Londres 2012.

Rp Challenger Cup Cn Terrassa

Roda de premsa d’aquest dimecres, on s’ha presentat el partit de demà (Font imatge: CN Terrassa)

El capità del CN Terrassa Ricard Alarcón considera què és un gran avantatge el fet de jugar aquest primer partit a casa. “La pressa de contacte a la nostra piscina és prioritari. Hem d’intentar anar allà amb la màxima diferència de gols possibles. Volem aspirar al títol, no només pel club, sinó també per a la institució i per la ciutat, que s’ho mereixen”.  Alarcón ha animat a omplir la piscina i que l’afició sigui un jugador més.