El CN Terrassa repeteix subcampionat de la Copa Catalunya Femenina de waterpolo

L’equip femení de waterpolo del CN Terrassa s’ha tornat a quedar a les portes del seu primer títol. El quadre de Xavi Pérez ha repetit el subcampionat de la Copa Catalunya, tal i com va succeir la temporada passada, però aquest cop ha estat el stm CN Mataró qui s’ha endut la victòria per 9 a 5 en la final disputada aquest dimecres a la nit a les instal·lacions del CN Sabadell.

El CN Terrassa ha tingut moltes dificultats per superar la defensa maresmenca, tant des de l’arc com des de la posició de boia, i s’ha trobat amb una Maria Elena Sánchez molt encertada sota pals. El Mataró tampoc ha trobat espais clars en el seu atac, tot i que Anna Gual ha marcat l’únic gol del primer quart.

El segon ha estat tot el contrari, s’han vist fins a vuit gols. Paula Leitón ha empatat, però les de Dani Ballart han marcat dues dianes consecutives per situar el 3 a 1. Cristina Cantero ha retallat distàncies, però de nou el Mataró ha vist porteria en tres ocasions amb Sevenich, Gual i Cambray. Bea Ortiz, molt vigilada en tot moment, ha situat el 6 a 3 al descans.

Retallar tres gols a la millor defensa de la lliga es preveia difícil, però Leitón ha permès somiar amb una ràpida acció a la represa. Ha estat, però, un miratge perquè el Mataró ha tancat files en defensa i el CN Terrassa, tot i que defensivament també ho ha fet bé, ja no ha vist porteria. Només un gol en un quart i mig, insuficient per capgirar el marcador.

S’escapa un títol que el CN Mataró aconsegueix per primera vegada i que se suma a la Supercopa d’Espanya assolida a principi de temporada.

Final Cn Terrassa Vs Mataró Copa Catalunya Wp 4

La portera Sandra Domene, posant la medalla de plata a Paula Leitón