El CN Terrassa resol contra el CN Catalunya en el tercer quart abans de visitar el líder

L’equip masculí de waterpolo del CN Terrassa es va retrobar dissabte amb la victòria, després de superar a domicili el CN Catalunya per 8 a 13. Tres punts per consolidar la segona posició i seguir pressionant el líder, el CN Barcelona, que tampoc va fallar contra el CE Mediterrani (6-9).

El triomf no va ser fàcil i el quadre de Dídac Cobacho s’ho va haver de treballar. Partit equilibrat durant els dos primers quarts, amb alternatives per a un i altre equip, però dues accions en superioritat que van culminar Víctor Gutiérrez i Fran Sánchez van permetre als egarencs marxar al descans amb un gol d’avantatge, 4 a 5.

El CN Terrassa va trencar el partit en el tercer quart, amb un contundent parcial de 2 a 6. Màxima efectivitat de cara a porteria amb els gols de Rubén de Lera, Óscar Carrillo, Oriol Rodríguez, Agustí Pericas i dos de Sergio Prieto per acabar encarrilant el partit i viure de la renda adquirida en els últims vuit minuts.

Injecció de moral, doncs, de cara a afrontar un transcendental partit el proper dissabte (18.00h) a la Nova Escullera davant el CN Barcelona. S’ha de guanyar, no només per empatar en el liderat, sinó perquè en cas de derrota el CN Terrassa afrontaria la segona fase de la competició amb 6 punts de desavantatge respecte els cenebistes.