El CN Terrassa s’acollirà a les ajudes de la Generalitat per créixer i modernitzar les seves instal·lacions

El Club Natació Terrassa s’acollirà a les ajudes que ha anunciat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, per créixer i modernitzar les seves instal·lacions. El pressupost de l’administració catalana és de 200 milions d’euros en els propers 5 anys i a més s’obrirà unes línies d’ajut a través de l’Institut Català de Finances (ICF). El president del club egarenc, Joan Herrera, ha traslladat aquesta declaració d’intencions a l’alcalde Jordi Ballart, durant la reunió que ha mantingut aquest dilluns amb una delegació de la seva junta directiva.

Reunió Joan Herrera Amb Jordi Ballart

Joan Herrera conversant amb Jordi Ballart en la reunió d’aquest dilluns (Font imatge: Ajuntament Terrassa)

Créixer a l’Àrea Olímpica passaria per construir un espai a sobre de l’edifici central per encabir un centre de tecnificació i d’alt rendiment amb intel·ligència artificial per als esportistes de les seccions professionals, natació i waterpolo, com de les no professionals com futbol, bàsquet i voleibol. En aquesta ubicació també s’oferiria un servei de salut esportiva adreçada tant als socis com als no socis.

També es vol incrementar l’oferta de làmina d’aigua i per això s’està pensant en recuperar l’antic projecte de construcció d’una nova piscina on s’ubica el camp de futbet de l’Avinguda de l’Abat Marcet. Unes millores a les quals s’ha d’afegir l’aposta del CN Terrassa per les energies renovables amb la instal·lació d’una planta fotovoltaica que generaria el 20% de l’energia anual.

Piscina 50 Metres Cn Terrassa

El CN Terrassa vol incrementar l’oferta d’aigua amb una nova piscina

El creixement a l’Àrea Olímpica seria en paral·lel al de les instal·lacions del club al Pla del Bon Aire, amb l’objectiu de modernitzar aquest equipament propietat de la Generalitat amb la construcció de nous espais i l’impuls de noves disciplines esportives. L’objectiu és rebre una important injecció econòmica d’inversors privats i per això en la passada assemblea general extraordinària es va donar llum verda al procés de licitació d’aquestes obres.

L’objectiu del CN Terrassa és que els treballs tant a l’Àrea Olímpica com a Bonaire es puguin iniciar abans d’expirar l’actual mandat, d’aquí a quatre anys.