El CN Terrassa salva la categoria en un agònic tercer partit del play-out davant l’Arenys “B”

El CN Terrassa continuarà un any més a la Primera Catalana Masculina de bàsquet. En un agònic tercer i últim partit del play-out disputat aquest diumenge al pavelló del Pla del Bon Aire, el conjunt que dirigeix Jordi Sociats s’ha imposat per 64 a 58 l’Arenys “B”. El factor pista ha acabat sent decisiu en aquesta eliminatòria, que els del Maresme han portat fins el darrer enfrontament. Aquest partit, però, no ha tingut res a veure amb el disputat fa dues setmanes en el mateix escenari i que els egarencs van guanyar per 24 punts de diferència.

Des del primer moment la defensa en zona dels visitants ha incomodat l’atac local, però l’Arenys tampoc ha trobat bones situacions de llançament davant la defensa del CN Terrassa. Esperonats per un públic que ha omplert el pavelló, els de Sociats han manat en el marcador i al descans comptaven amb un coixí de 9 punts, 30 a 21.

En el tercer quart les diferències es mantenien en l’electrònic, gràcies sobretot a un omnipresent Juan Monterrubio, autor de 13 dels 14 punts del seu equip en aquest període. Però en els darrers cinc minuts d’aquest quart l’Arenys ha començat a pressionar i els nervis han aparegut en les files locals, fins el punt d’escurçar l’avantatge a només dos punts, 44 a 42.

En l’últim període els dos equips han tornat a despertar en atac, amb un intercanvi constant de cistelles, entrant en els dos últims minuts amb empat a 54. Ha estat llavors quan Joan Fitó i Sergi Martín han pres la iniciativa, no els ha tremolat el canell, davant un Arenys erràtic en les darreres accions ofensives. CN Terrassa i Sferic continuaran representant la ciutat en aquesta categoria.