El CN Terrassa, segon per equips al Campionat de Catalunya d’Hivern de Natació Adaptada

El CN Terrassa va quallar una gran actuació al Campionat de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada, competició que el club egarenc va acollir dissabte per quarta vegada consecutiva. Els amfitrions van aconseguir 9 medalles en la classificació multidisability, aquella que reuneix tots els nedadors que participen en una prova.

Destaquen els quatre podis aconseguits per Ana Monfà i Judith Pérez en categoria S13. Monfà va penjar-se l’or en 400 metres lliures i 100 esquena i la plata en 50 lliures i 50 papallona. Pérez, al seu torn, va assolir la plata en 50 metres braça i en 200 lliures i el bronze en 100 braça i 50 lliures. El darrer metall va correspondre a Pau González en 50 braça.

Les victòries en aquest campionat han estat per als internacionals Toni Ponce i Núria Marquès. Ponce, del CN Sitges, es va imposar en 50 metres esquena, 100 braça, 200 lliures i 200 estils. Marquès, del CN Sant Feliu, va guanyar les proves de 100 metres lliures, 100 braça i 50 papallona. El CN Mataró va guanyar clarament la classificació per equips, seguit del CN Terrassa i del CN Sabadell.