El CN Terrassa, segon per equips al Campionat de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada

Les instal•lacions del CN Terrassa van acollir dissabte el Campionat de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada, amb la participació de més de vuitanta esportistes, entre els quals medallistes paralímpics i de Mundials.

Precisament els internacionals Antonio Ponce, del CN Sitges, i Núria Marquès, del CN Sant Feliu, es van proclamar campions de Catalunya en categoria masculina i femenina respectivament. Entre els clubs participants, hi havia l’Aquatic Campanar valencià de l’exnedador del CN Terrassa José Antonio Marí. L’internacional paralímpic es mostrava satisfet de la seva actuació.

Els amfitrions van sumar set medalles en la classificació multidisability, aquella que reuneix tots els nedadors que participen en una prova. Ana Monfà, en categoria S13, va sobresortir en sumar tres podis. Es va penjar la medalla d’or als 400 metres lliures i 100 esquena i el bronze als 50 braça. Al seu torn, Judith Pérez, també en S13, va adjudicar-se els 50 i 100 metres lliures. Els darrers metalls van recaure en Pau González, tercer en 50 braça, i Laura Anguelina Portero, bronze en 400 metres lliures.

Aquests resultats van permetre al CN Terrassa finalitzar segon en la classificació per equips amb 58 punts. El Centre de Natació Mataró va ser el gran dominador amb 187, mentre que el CN Barcelona, amb 31, va completar el podi.