El CN Terrassa s’enfrontarà a l’Atlètic-Barceloneta als quarts de final de la Copa de la Reina

La Masia Freixa ha estat l’escenari de la presentació i sorteig de la 27a Copa de la Reina de waterpolo, que organitza per segon any consecutiu el CN Terrassa. Serà del 17 al 19 de febrer. A diferència de les darreres edicions, el quadre dirigit per Xavi Pérez ha tingut una mica de sort en el sorteig i ha evitat el CN Mataró i el CN Sabadell als quarts de final. Serà finalment el CN Atlètic-Barceloneta, que debutarà en la competició. Serà en el darrer partit d’aquesta primera eliminatòria, programat pel divendres 17 a les 19.00h.

A priori les amfitriones surten com a favorites per passar a semifinals, atès el precedent a la lliga aquesta temporada. El CN Terrassa va guanyar còmodament al quadre mariner per 6 a 14. Això sí, en la següent ronda les de Pérez es trobarien amb el defensor del títol i el seu botxí els últims anys, el CN Mataró. Les maresmenques jugaran contra el CN Sant Andreu a les 17.30h.

Sorteig Copa Reina Waterpolo 3

La capitana del CN Terrassa, Sandra Domene, ha estat una de les mans innocents en el sorteig (Font imatge: Jordi López – RFEN)

Per l’altre cantó del quadre, l’altre candidat al títol, el CN Sabadell, ha tingut un aparellament fàcil contra el Tenerife Echeyde (14.30h). Les de David Palma tindran com a rival en semifinals al guanyador de l’eliminatòria de quarts entre CE Mediterrani i CN Catalunya (16.00h). Les semifinals es disputaran el dissabte 18 (12h i 13.30h) i la final tindrà lloc el diumenge 19 (14h).

Calendari Copa Reina Wp 2