El CN Terrassa s’estrena amb derrota en el derbi vallesà contra el CN Sabadell

El sènior masculí de bàsquet del CN Terrassa no va tenir una bona estrena a la Copa Catalunya. Diumenge va debutar amb derrota en el derbi vallesà contra el CN Sabadell disputat a l’Àrea Olímpica. El conjunt dirigit aquesta temporada per Jordi Sociats va perdre per 48 a 55 un partit molt disputat i que no es va decidir fins l’últim quart.

De fet l’inici dels egarencs va ser bo, ben posicionats en defensa i encertats en el tir de camp. Però el Sabadell va anar entrant en el partit i es va posar per davant en el marcador. Al descans guanyava per 20 a 22 i en el tercer període va arribar a agafar un avantatge de 9 punts, 25 a 34, que el CN Terrassa va eixugar amb l’empat a 35.

En els últims deu minuts l’equilibri va ser constant fins el darrer minut, quan un triple visitant i l’encert des del tir lliure van acabar donant el triom al Sabadell. Dissabte (18.15h) el CN Terrassa visitarà l’Artés.

Resta de la jornada

A la Primera Catalana Masculina, el Bàsquet Sant Pere va caure per la mínima (55-52) contra el Centre Catòlic L’Hospitalet. Hi van haver millors notícies en categoria femenina, amb victòria dels dos representants locals de la Primera Catalana. El CN Terrassa va guanyar còmodament a domicili contra el Sant Quirze (29-42), mentre que la JET Odontomed va superar la UE Horta (59-66).

Jet

La plantilla de la JE Terrassa, dedicant la victòria a la seva companya Judith (Font imatge: @jeterrassa)