El CN Terrassa s’estrenarà a l’Euro Cup de waterpolo davant el Honved Budapest

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa ja coneix el calendari de partits que haurà de disputar en la primera fase de l’Euro Cup que afrontarà entre el 13 i el 16 d’octubre a Kranj (Eslovènia).

El conjunt de Dídac Cobacho, enquadrat en el grup “C”, debutarà el dijous 13 contra el Honved Budapest hongarès a les 17.00h. L’endemà, divendres 14, disputarà dos partits. A les 11.40h, s’enfrontarà contra el conjunt amfitrió, el Triglav Kranj, i, a les 17.00h, tindrà com a rival el VK Valis serbi. El dissabte 15 s’enfrontarà al Telimar Palermo (20.20h), i el diumenge 16 tancarà la fase contra l’Estrasburg francès (13.20h).

Cal recordar que els quatre primers de cada grup accediran a la segona fase, que tindrà lloc entre el 28 i el 30 d’octubre, mentre que el cinquè i el sisè continuaran a Europa en una nova competició, la Challenger Cup, que també aplegarà els dos últims classificats de cada grup de la primera fase de la Champions League. La primera fase de la Challenger Cup se celebrarà de l’11 al 13 de novembre.