El CN Terrassa s’obre a la ciutat per commemorar el seu 90è aniversari

El 3 de juny de 1932 va ser fundat el CN Terrassa, l’entitat esportiva amb la major massa social a la ciutat i una de les més grans de Catalunya amb 15.500 socis. Per commemorar aquest 90è aniversari, el club egarenc ha organitzat un programa d’actes obert obert a la ciutadania que arrencarà el proper dilluns 30 de maig.

Fins el divendres 3 de juny, s’han programat deu classes d’activitats dirigides, en franja de matí i de tarda, que es desenvoluparan a la plaça Dura del club. Els actes centrals, però, seran aquell divendres i el dissabte 4 de juny amb un programa divers i per a totes les edats.

Els dos esports fundacionals, la natació i el waterpolo, tindran un pes molt important. Hi haurà la gran fira del waterpolo, per als més petits, un partit d’ability entre els equips del CN Terrassa i del CN Barcelona i un altre de Legends, amb històrics de l’entitat. La natació estarà concentrada en les 24 hores solidàries, on es buscarà recaptar diners pera l’Hospital Sant Joan de Déu per a la lluita del càncer infantil. Les inscripcions es poden fer en el següent enllaç.

Pàdel, bàsquet i futbol

Les diferents seccions també han programat activitats. Hi haurà una Americana de Pàdel, un partit d’exhibició en cadira de rodes i un altre protagonitzat per algunes de les millors palistes del rànquing català. El bàsquet estarà present amb un torneig social 3×3, el futbol amb un joc amb dianes de precisió, animació musical i altres propostes com inflables aquàtics i tallers adreçats als més petits.

El CN Terrassa ha creat una imatge expressament per aquesta celebració. Sota l’eslògan “90 anys d’(a)braçades” ha volgut aplegar el protagonisme dels esports aquàtics, on predominen les braçades, i l’esperit de companyonia i d’amistat propi dels equips.

Presentació Actes 90è Aniversari Cn Terrassa 4

Eslògan dels actes del 90è aniversari