El CN Terrassa suma 10 medalles al Trofeu Sant Jordi de natació

El CN Terrassa va aconseguir un total de 10 medalles al Trofeu Sant Jordi Memorial Joan Ferri, cinquena prova del Circuit Català de Trofeus de natació. La competició es va desenvolupar dissabte a les instal•lacions del CE Mediterrani.

Cintia Álvarez va ser la nedadora més destacada de la delegació egarenca. La canària va imposar-se als 100 metres esquena i també als 100 lliures. Dos triomfs més van arribar de la mà d’Albert Puig i de Carla Campo, als 100 papallona. També van pujar al graó més alt del podi Lautaro Rodríguez, als 100 metres lliures, i Evelyne Álvarez, als 400 estils. Aquesta última va arrodonir la seva actuació amb una segona medalla, de plata, als 100 braça.

La resta de metalls del CN Terrassa van ser per a Maria Buch, plata als 100 papallona i bronze als 100 metres lliures, mentre que Pau Curtu va acabar en tercera posició als 400 lliures. Al marge de les medalles, cal destacar que el CN Terrassa va totalitzar 9 places de finalista “A”.

Bona actuació, doncs, per a l’equip egarenc, abans d’afrontar la Copa d’Espanya de Clubs de natació, que tindrà lloc a Gijón del 5 al 7 de maig.