El CN Terrassa suma 10 medalles i finalitza tercer al Campionat de Catalunya de Natació Adaptada

El CN Terrassa va sumar un total de deu medalles al Campionat de Catalunya d’Hivern de Natació Adaptada que es va disputar diumenge a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica. En categoria femenina cal destacar l’actuació de Sarai Gascón, que es va imposar en tres de les quatre proves que va disputar. L’egarenca va assolir el primer lloc als 50 i 100 metres papallona i als 100 lliures, mentre que va finalitzar en tercera posició als 50 braça.

Sarai Gascón Campionat Catalunya Natació Adaptada

Sarai Gascón va sumar quatre medalles per a la delegació egarenca

En l’apartat masculí va sobresortir Álex Villarejo, que es va fer amb el triomf en el 100 metres braça i els 100 esquena i va penjar-se el bronze en els 100 papallona i els 50 braça. Així mateix Pau González va adjudicar-se la plata en els 100 braça, mateix metall per a Álex Sánchez en els 400 metres lliures.

Més enllà de les medalles, el CN Terrassa va quedar-se a les portes del podi en finalitzar en quarta posició en sis proves. Tot i així, l’actuació col·lectiva de l’equip egarenc va permetre assolir la tercera posició en la classificació per equips amb 166 punts. El primer i segon lloc van correspondre al CN Mataró i al CN Barcelona, amb 258 i 210 punts, respectivament.