El CN Terrassa suma 13 medalles al Campionat de Catalunya Absolut Open de Natació

Tretze medalles és l’excel•lent collita aconseguida pel CN Terrassa al Campionat de Catalunya Absolut Open, que ha finalitzat aquest diumenge a les seves instal•lacions.

Els amfitrions han anat de menys a més al llarg del campionat. Si a la jornada de divendres sumaven tres metalls, dissabte aconseguien quatre, això sí, amb dos títols. David Benítez s’imposava als 50 metres braça i Miguel Durán es feia amb l’or als 800 lliures. Els altres dos podis han correspost a Ferran Siré, plata als 200 metres papallona i bronze als 400 estils.

Aquest diumenge, però, ha estat la jornada més fructífera per al CN Terrassa, amb un total de sis medalles. Durán ha repetit títol als 400 metres lliures, mentre que Melani Costa s’ha proclamat campiona en la prova femenina i Aida López ha acabat tercera. L’equip egarenc s’ha penjat la plata i el bronze en els relleu femení i masculí del 4 per 100 metres estils, respectivament, per acabar sumant Cristina Garcia Kirichenko un nou bronze als 200 esquena.

Uns resultats que han permès al CN Terrassa assolir el tercer lloc en la classificació per equips amb 2.080,50 punts.

Fons Indoor

Paral•lelament al Campionat de Catalunya, l’Àrea Olímpica ha acollit aquest diumenge a la tarda la competició catalana de Fons Indoor Open, amb les proves de 2.000 i 3.000 metres lliures en les categories absoluta, júnior i infantil.

En la distància de 3.000 metres, el títol femení absolut ha estat per a Madelaine Gough, del TSS Aquatics, amb un temps de 32 minuts i 19 segons. Segona ha acabat Mireia Belmonte, de l’UCAM Fuensanta, i ha completat el podi María de Valdés, del CN Liceo.

En les dues categories júniors, or per a Carla García, del CN Galaico, i Laura Rodríguez, del CN Barcelona. En la distància infantil de 2.000 metres, la primera posició ha correspost a Abril Rius, del CN Tarraco.