El CN Terrassa suma 16 medalles i un tercer lloc per clubs en l’Open Internacional Catalunya

Sensacional campionat del CN Terrassa a l’Open Internacional Catalunya de natació, prova inclosa en el Grand Prix de la Federació Espanyola i en el calendari FINA, que va cloure aquest diumenge a l’Àrea Olímpica. L’equip amfitrió es va penjar un total de 16 medalles, cinc d’elles d’or, obtenint la tercera posició per clubs, només per darrere del CN Sabadell i del CN Sant Andreu.

Cal destacar el paper de Mario Mollà, que va sumar tres títols per a la delegació egarenca. Es va imposar en els 50 i 200 metres lliures i en els 100 papallona. Miguel Durán es va apuntar l’altre triomf individual, en quedar primer als 400 lliures, èxit amb el qual va aconseguir el Trofeu Memorial Jaume Cardellach. La cinquena medalla d’or va recaure en el relleu del 4 per 200 lliures masculins.

Mollà va arrodonir la seva actuació amb dues plates als 50 papallona i als 100 metres lliures. També va pujar al segon graó del podi Ferran Siré, concretament als 200 papallona, i el relleu masculí del 4 per 100 metres lliures. Van completar la nòmina de podis els bronzes d’Adrián Santos als 50 i 200 metres esquena, Aida López als 200 papallona, Siré als 400 lliures, Eric Rodelas als 100 braça, Durán als 200 lliures i el relleu masculí del 4 per 100 metres estils.

La competició, en format bombolla, va desenvolupar-se amb totes les mesures de sanitat i de seguretat anti Covid, que els equips entenen però lamenten, perquè aquestes i d’altres restriccions en el sector esportiu influencien en els resultats. Aquest campionat ha servit com a banc de proves per a l’Open de Primavera de Sabadell, on es buscaran de nou mínimes olímpiques per a Tòquio.

Or de Miguel Durán als 400 metres lliures