El CN Terrassa suma 21 medalles al Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu de Natació Adaptada

El CN Terrassa va sumar 21 medalles al Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu de Natació Adaptada, que es va celebrar el passat cap de setmana a Lloret de Mar.

De la delegació egarenca, cal destacar l’actuació de Sarai Gascón, que es va imposar en les quatre proves que va disputar: els 50 metres braça SB9, establint un nou rècord d’Espanya, i els 50 i 100 metres papallona S9. A més Gascón va ser la millor en la classificació multidisability en aquestes tres distàncies. La terrassenca va tancar un gran campionat amb el triomf als 50 metres lliures.

José Antonio Marí també va sobresortir en penjar-se quatre ors en la categoria S9, guanyant els 50 i 100 papallona, els 50 lliures i els 50 metres esquena. El valencià del CN Terrassa va ser també el millor en la classificació multidisability.

Quatre representants més de l’equip egarenc van pujar al podi. Destaquen els triomfs de Judith Pérez en 200 braça S13 i de Pau González en 50 braça SB5. Aquests resultats van situar el CN Terrassa en novena posició per equips.