El CN Terrassa suma cinc places de finalista al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Redacció

El CN Terrassa va acumular cinc places de finalista en el XLI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de natació, tercera i darrera prova del prestigiós circuit Mare Nostrum, que va celebrar-se el cap de setmana passat a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu.

Després d’un any d’absència amb motiu de la Covid-19, la competició va tornar amb un cartell d’autèntic luxe a menys de dos mesos de l’inici dels Jocs Olímpics de Tòquio. Va aplegar 330 nedadors de 30 països, amb figures del nivell dels hongaresos Katinka Hosszu i Kristof Milak, el sud-africà Chad le Clos, l’ucraïnès Adriy Govorov, el neerlandès Arno Kamminga, el brasiler Bruno Fratus o la russa Yuliya Efimova. Tampoc van faltar a la cita els referents de la natació estatal, com ara Hugo González de Oliveira, Mireia Belmonte, Jessica Vall, Marina Garcia, Àfrica Zamorano, Lidón Muñoz i Joan Lluís Pons.

El nedador més destacat de la delegació local va ser Adrián Santos, que va classificar-se en setè lloc en les tres proves d’esquena, els 50, els 100 i els 200 metres. Les altres dues places de privilegi van arribar de la mà de Mario Mollà, vuitè en els 100 metres papallona, i de Cristina Garcia Kirichenko, vuitena en els 200 esquena.