El CN Terrassa suma dotze victòries al 4a Gran Premi Diputació de Barcelona de Natació Adaptada

El CN Terrassa va aconseguir dotze triomfs al 4a Gran Premi Diputació de Barcelona de Natació Adaptada que va celebrar-se el cap de setmana passat a les instal·lacions del CN Barcelona. La competició, de caràcter inclusiu, va aplegar també nedadors de categoria infantil.

El club egarenc va sumar deu victòries en la modalitat de natació adaptada. Enrique Lupiáñez, Ana Monfà, José Luis Corredera i Raúl Gascón van assolir dues primeres places cadascun. Lupiáñez va vèncer els 50 metres papallona S10 i els 200 lliures S10. Al seu torn, Monfà va ser la millor en 50 braça SB13, distància en què va classificar-se tercera en multidisability, i en 100 braça SB13, mentre que Corredera va imposar-se en 50 metres esquena S9, prova en què va ser tercer en la classificació multidisability, i en 100 esquena S9.

Així mateix, Gascón va guanyar els 50 metres esquena S3 i els 50 lliures S3. Completen la nòmina de victòries Juan Navas en 50 braça SB6, Laura Anguelina Portero en 200 lliures S8 i els infantils Joel Álvaro en 50 esquena  i Eric Rodelas en 100 metres braça.