El CN Terrassa suma la quarta victòria a la Champions en un final d’infart contra el Hannover (11-10)

Comunió entre públic i equip al final del partit. I no era per menys, ja que el quart triomf, tercer de consecutiu, del CN Terrassa a la fase de grups de la Champions League no s’entendria sense l’aportació de la graderia de l’Àrea Olímpica en un darrer quart d’infart. La víctima el Waspo98 Hannover alemany, a qui ha superat per 11 a 10.

El quadre de Dídac Cobacho no ha fet el seu millor partit i, seguint la tònica de la derrota en lliga contra el CN Barcelona, ha mostrat moltes imprecisions tant en atac com en defensa. Tot i així ha portat la iniciativa en el primer quart, 3 a 2, amb dues dianes d’Óscar Aguilar i una altra d’Alberto Barroso. En el bàndol visitant, Darko Brguljan, màxim realitzador del partit amb cinc gols, ha estat tot un malson per a la defensa local. En el segon període el CN Terrassa ha generat molts dubtes, donant moltes facilitats defensives i sense fluïdesa en atac. No hi havia manera d’arribar la pilota a la boia ni encertar des de l’arc i el Hannover ha marxat al descans amb un mínim avantatge, 4 a 5.

A la represa un gol matiner de Darko encenia les alarmes, però poc a poc entraven en escena els boies locals i Víctor Gutiérrez i Ricard Alarcón empataven a 6. Els alemanys encara tindrien temps per avançar-se de nou en un últim quart taquicàrdic. Gutiérrez i Barroso, amb dues dianes cadascun, han respost cada acció visitant i han posat amb avantatge un CN Terrassa que ha començat a aprofitar les jugades en superioritat. Darko establia l’empat a 10, però Bernat Sanahuja, desaparegut en aquest partit, ha aconseguit l’onzè a poc més d’un minut pel final. Els egarencs han defensat bé les dues últimes jugades visitants per emportar-se la victòria i somiar encara en entrar a la Final Eight.

El CN Terrassa, amb 12 punts, segueix cinquè, a quatre del quart, el Mladost Zagreb, que ocupa l’última plaça de play-off i que no ha fallat en la seva visita a Marsella. Els francesos seran precisament el proper rival dels de Cobacho el divendres 21 de febrer, de nou a l’Àrea Olímpica.