El CN Terrassa suma les tres primeres medalles a l’Open Internacional Catalunya de natació

El CN Terrassa ha sumat les tres primers medalles a l’Open Internacional Catalunya de natació, que s’està disputant des d’aquest dijous a les seves instal·lacions.

Els 50 metres braça masculins han proporcionat dos podis per a la delegació egarenca. David Benítez, campió d’Espanya de la distància, s’ha adjudicat el títol amb autoritat amb un registre de 28.47. Benítez ha tret gairebé un segon i mig al nedador del CN Manresa Ignasi Bernaus, mentre que el seu company Eric Rodelas s’ha penjat el bronze amb un temps de 30.13, ex aequo amb Pol Brunet, del CN Calella.

La tercera medalla ha arribat en la darrera prova d’aquesta primera jornada, en els 4×100 metres estils masculins. El quartet local format per Oriol Pérez, Víctor de Pablo, Ferran Siré i Adrià Roy ha aconseguit la plata amb un temps de 3.52.72. El títol ha correspost al CN Sant Andreu, mentre que el CE Mediterrani ha completat el podi.

Al marge de les medalles, el CN Terrassa ha acumulat sis places de finalista “A”, destacant el quart lloc d’Adrià Roy en els 100 metres lliures. La competició es reprèn aquest divendres, amb la segona jornada, i s’allargarà durant tot el cap de setmana.

David Benítez I Eric Rodelas Or I Bronze 50 Braça

David Benítez s’ha proclamat campió de Catalunya dels 50 metres braça i Eric Rodelas s’ha penjat el bronze

Plata Relleu 4x100 Estils Masculins Cn Terrassa

El CN Terrassa s’ha penjat la plata en el relleu del 4×100 estils masculins