El CN Terrassa suma les cinc primeres medalles a l’Open Internacional Catalunya

Les instal·lacions del CN Terrassa acullen des d’aquest divendres i fins diumenge l’Open Internacional Catalunya, amb la presència de l’elit catalana i estatal. En total més de 500 nedadors procedents d’una setantena de clubs.

En les finals de la primera jornada celebrades aquesta tarda, cinc medalles per a la delegació local. Dues d’individuals han estat en la prova dels 200 metres lliures masculins. Miguel Durán ha estat or i Guilllem Ramia, bronze. L’altra metall individual també ha estat or, per a Alejandro Calderón als 50 metres papallona.

Miguel Durán I Guillem Ramia Or I Bronze 200 Lliures Alejandro Calderón Or 50 Papallona

En la prova de relleus, el CN Terrassa ha sumat dos podis més. El 4 per 100 metres lliures masculí s’ha fet amb el triomf, mentre que el femení ha acabat en segona posició. Així mateix, cal destacar que l’equip egarenc ha copat el podi en els 100 esquena de natació adaptada. Àlex Villarejo ha vençut, per davant de José Luis Corredera, plata, i d’Àlex Sánchez, bronze. 

Plata 4x100 Lliures Femenins Podi 100 Esquena Natació Adaptada

Aquesta competició, la primera de l’any en piscina de 50 metres, servirà als nedadors per preparar les grans cites nacionals i internacionals del calendari.