El CN Terrassa suma quatre medalles en el debut al Campionat d’Espanya Absolut i Júnior

El CN Terrassa ha debutat amb quatre medalles en la primera jornada del Campionat d’Espanya Absolut i Júnior d’Estiu Open de natació que ha començat aquest dimecres a la tarda a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell. Hi participen més de 1.000 esportistes, amb una àmplia representació internacional.

Mario Mollà s’ha penjat la medalla de plata en la final dels 50 metres papallona, amb un registre de 23.97. El nedador del CN Terrassa només s’ha vist superat pel portuguès Matos Ribeiro. Ha completat el podi Alberto Lozano, del CE Mediterrani.

Mario Mollà Plata 50 Esquena Absoluta I Or Absolut Jove

Mario Mollà, amb l’or i la plata en la modalitat dels 50 metres papallona (Font imatge: CN Terrassa)

El segon metall de la delegació egarenca ha arribat en la final del 50 metres esquena masculí. Adrián Santos ha finalitzat segon amb un temps de 25.63 en una prova que ha guanyat Manuel Martos, del CN Sabadell. Javier Arauz, del Gredos San Diego, ha estat bronze. Tant Mollà com Santos s’han fet amb l’or en les dues proves en la categoria absoluta jove.

Un tercer representant del CN Terrassa ha acaronat el podi. Ha estat l’egarenc David Benítez, quart en la final dels 50 metres braça. Benítez s’ha quedat a només una centèsima del bronze, que ha anat a parar al madrileny Jaime Morote. El francès Antoine Viquerat s’ha emportat l’or, mentre que l’anglès Ross Young ha estat plata.

La competició finalitza diumenge. El CN Terrassa hi participa amb un total de setze nedadors entre les categories absoluta i júnior.