Dídac Cobacho 2

El CN Terrassa tanca la fase regular rebent el CE Mediterrani abans de la gran cita europea

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa rep aquest dissabte (18.00h) el CE Mediterrani en partit corresponent a la 21a jornada de la Divisió d’Honor, el darrer per als de Dídac Cobacho de la fase regular ja que l’últim contra el CN Caballa ja el va disputar la setmana passada.

El duel contra els barcelonins arriba la setmana d’abans de jugar la gran cita europea per als egarencs, la tornada de la final de la Challenger Cup del proper dissabte. Actualment el CN Terrassa és quart amb 34 punts mentre que el CE Mediterrani es troba en vuitena posició amb 29. Els de Cobacho han de buscar sumar punts en aquest partit per intentar assegurar-se els play-off pel títol.

“Després del viatge de Grècia els jugadors han arribat cansats, ja que venen d’una elevada càrrega de partits i d’un viatge i un partit molt dur. Però el partit contra el Medi ha de ser una prova per a la setmana vinent i hem d’anar a per totes. Tothom pensa en Europa, però demà és un partit clau per assegurar-nos plaça de play-off. Al principi de temporada ho veiem complicat poder estar dins de les primeres quatre posicions, però hem fet una grandíssima temporada amb tots els contratemps que hem tingut”, assenyala el tècnic egarenc.