Polèmica al CN Barcelona-CN Terrassa que tanca la primera fase per les baixes d’Oriol Rodríguez i Iván Sánchez

El CN Terrassa tanca la primera fase de la Divisió d’Honor Masculina de waterpolo, visitant aquest dissabte (18.00h) la Nova Escullera. Duel entre els dos primers classificats, amb l’obligació dels de Dídac Cobacho de recuperar els tres punts que van perdre la setmana passada, quan el CN Barcelona es va imposar a l’Àrea Olímpica, relegant als egarencs al segon lloc del grup “A”. Tres punts separen els dos equips, per això el triomf és cabdal de cara a la segona fase.

Cobacho afronta el partit amb les baixes d’Oriol Rodríguez i del porter suplent Iván Sánchez, tots dos per ser contactes estrets de positius per Covid-19. A diferència d’altres partits, la Federació no l’ha ajornat i s’acabarà jugant, una decisió que no ha agradat al tècnic egarenc. “Quan tens casos d’aquest dipus, has d’interrompre els entrenaments de grup per prevenció. Per això considero que aquest partit s’hauria d’haver ajornat com ha succeït en jornades anteriors. En aquest cas, però, la Federació ha tirat pel dret”.

En el partit d’anada de fa deu dies, el CN Terrassa va perdre per 11 a 12. “Hem estat analitzant aquell partit i ens va mancar paciència. Hem de saber jugar amb el temps de possessió i no confondre el joc ràpid amb la precipitació. Cal saber transformar la fluïdesa en tranquil•litat. Ells van estar més encertats en aquest aspecte i van endur-se el triomf, assenyala Cobacho.