El CN Terrassa tanca la primera volta golejant el Navarra (23-7)

El CN Terrassa ha tancat amb una golejada la primera volta a la Lliga Premaat masculina de waterpolo. Aquest dissabte ha superat per 23 a 7 el penúltim classificat, el Navarra, un triomf que el deixa en la tercera posició amb 22 punts.

La resistència visitant s’ha limitat al primer període, que ha acabat amb 6 a 3. Els navarresos han arribat a empatar a 3, però el quadre egarenc, que estava dirigit per Edu Vera a causa de la sanció de Dídac Cobacho per acumulació de targetes, ha clavat un parcial de 3 a 0 que ha tingut continuïtat en el segon quart. Tempteig de 5 a 1 i partit resolt al descans, al qual s’ha arribat amb 11 a 4.

La dinàmica s’ha mantingut en els dos últims períodes i l’avantatge no ha deixat de créixer fins als 16 gols de diferència.
Bernat Sanahuja, amb 5 dianes, i Alberto Barroso i Víctor Gutiérrez, amb 4 cadascun, han estat els màxims realitzadors del partit. Entre els tres han sumat 13 dels 23 gols del seu equip.

La lliga s’atura pràcticament dos mesos, amb motiu de l’aturada nadalenca i la disputa del Campionat d’Europa a Budapest, Hongria, entre el 12 i el 26 de gener. El CN Terrassa no tornarà a jugar fins l’1 de febrer, quan visiti el CN Barcelona, equip amb qui es troba empatat a la classificació.