El CN Terrassa té aquest vespre (20.30h) el primer match ball per accedir a la final

Primer match ball per al CN Terrassa. L’equip egarenc afronta aquest vespre (20.30h), a l’Àrea Olímpica, el segon partit de les semifinals del play-off pel títol contra el CN Sabadell. Després de la victòria del passat diumenge a Can Llong, els de Dídac Cobacho disposa d’una bona oportunitat per segellar el passi a la cinquena final de la seva història. Allà ja espera l’Atlètic-Barceloneta, que ha eliminat per la via ràpida el CN Barcelona en dos còmodes partits.

El CN Terrassa afrontarà aquest partit amb el dubte de Ricard Alarcón, amb problemes de salut, i amb la baixa per sanció de Jordi Pérez. Per al tècnic local, la possible baixa d’Alarcón “suposaria un gran inconvenient”. L’objectiu és, sens dubte, “repetir el rendiment ofert diumenge, és a dir, portar a terme un gran treball defensiu i ser efectius al contracop i en les accions de superioritat numèrica, cosa que sempre és més fàcil sobre el paper que un cop estàs dins de l’aigua”. El tècnic terrassenc subratlla que “cal mostrar la màxima concentració i ser molt ambiciosos”.

Cobacho entén que és “fonamental” fer valer “ara sí” el factor piscina. “Darrerament, ens han guanyat com a visitants. És hora de trencar aquesta tendència. No podríem fer-ho davant un premi més estimulant, classificar-nos per a la final de la lliga. Portem una línia ascendent que hem d’aprofitar per evitar que la sèrie torni a Sabadell”. En aquest sentit, el tècnic recorda que la temporada passada l’equip va disposar de la mateixa ocasió i el Sabadell va acabar remuntant l’eliminatòria.

En cas que el CN Sabadell forcés un tercer partit, aquest es jugaria dissabte a Can Llong (12.45h).

Alarcón podria ser baixa en el partit d’aquest vespre