El CN Terrassa, tercer a la Copa Catalana Absoluta de Clubs de Natació

Les instal·lacions del CN Barcelona van acollir dissabte la Copa Catalana Absoluta de Clubs de Natació, la primera competició estatal després de gairebé vuit mesos d’aturada per la pandèmia. El CN Terrassa va assolir una meritòria tercera posició en sumar 531 punts, en una classificació que va encapçalar el CN Sant Andreu, primer, i el CN Sabadell, segon.

Quant als resultats individuals, cal destacar les victòries de Miguel Durán en els 200 i 400 metres lliures, del relleu masculí de 4×200 lliures, format per Ferran Siré, Marcos Gil, Mario Molla i Miguel Durán, i de Mario Molla als 100 metres estils. Molla va completar la seva actuació amb un segon lloc als 50 metres eliminació. També van finalitzar en segona plaça Ferran Siré en 200 papallona i el relleu masculí del 4×100, integrat per Molla, Durán, Gil i el mateix Siré.

Igualment, cal esmentar que Jordi Pérez va ser tercer als 400 metres estils i 200 braça, mateix èxit que van assolir Berta Martínez als 400 estils, Enrique Prats en 100 braça, Adrián Santos en 100 esquena, Aida López en 200 papallona i Andrea Feng Prades en 100 estils (1.05.65).

Un campionat que ha de servir per escalfar motors de cara a les grans competicions classificatòries per als Jocs Olímpics de Tòquio del proper estiu. I és que han canviat els criteris de selecció i cap marca ni mínima de l’any passat són vàlides. Només comptaran les aconseguides aquesta temporada. I les tres proves on s’ho jugaran tot són el Campionat Nacional d’Holanda, a Rotterdam (3-6 desembre), el Campionat d’Espanya Absolut, a Sabadell (24-28 març) i els Europeus de Budapest (17-23 maig).