El CN Terrassa totalitza 16 medalles i acaba segon per equips al Campionat de Catalunya Absolut

El CN Terrassa ha completat una excel•lent actuació al Campionat de Catalunya Absolut Open de natació, que s’ha disputat fins aquest diumenge a les seves instal•lacions. L’equip egarenc s’ha penjat un total de 16 medalles, que ha permès al club assolir el segon lloc en la classificació per equips, només superat pel CN Sant Andreu.

Als sis metalls aconseguits en la jornada de divendres, dissabte els amfitrions han sumat sis més. Destaquen l’or aconseguit per Miguel Durán en la prova dels 800 metres lliures, marcant el mateix temps que Albert Escrits, del Sant Andreu. L’altre títol ha arribat de la mà del relleu masculí del 4 per 200 lliures. David Benítez s’ha penjat la plata als 50 braça, mateixa segona posició que el relleu femení del 4 per 200 lliures. Finalment Ferran Siré i Melani Costa han assolit el bronze als 200 papallona i als 100 metres lliures, respectivament.

Aquest diumenge el CN Terrassa ha acumulat quatre medalles més. L’únic or ha estat per a Durán als 200 lliures. L’extremeny ha fet un esplèndid campionat, fent-se amb el títol en les tres proves individuals. Els altres tres metalls han estat els bronzes de Nerea Ibáñez als 200 lliures, de David Benítez als 50 papallona, i del relleu masculí del 4 per 100 metres estils.

Una gran actuació de cara a preparar el Campionat d’Espanya Open, que tindrà lloc de l’1 al 5 d’abril al CN Sabadell, on s’hauran de fer les mínimes olímpiques per a Tòquio.

 

Durán i Garcia, guanyadors absoluts

Precisament el nedador del CN Terrassa Miguel Durán i la nedadora del CN Sabadell Marina Garcia han esdevingut els guanyadors absoluts del Campionat de Catalunya. Durán i Garcia van encapçalar el rànquing per punts FINA gràcies a les marques assolides als 400 lliures masculins i als 200 braça femenins, respectivament. L’extremeny va signar un registre de 3.52.67, que li va proporcionar 846 punts. Al seu torn, la barcelonina va aturar el crono en 2.26.91, temps que li va atorgar 849 punts.