El CN Terrassa visita aquest dimarts un OSC Budapest a l’alça

El CN Terrassa afronta a partir de les 19.00h la desena jornada a la Champions League de waterpolo. Després de la derrota a la final de la Copa del Rei, el quadre de Dídac Cobacho té un exigent compromís a la piscina de l’OSC Budapest, un dels favorits al títol. A la primera volta els hongaresos van guanyar 10 a 15 a l’Àrea Olímpica.

Aquest partit és el primer del particular ‘Tourmalet’ que ha de fer front el CN Terrassa, ja que s’ha de veure amb els primers classificats en les properes jornades. L’OSC és un equip a l’alça. Ocupa el tercer lloc del grup ‘B’ amb 19 punts, a només un del Pro Recco i del Ferencvaros. A més en la darrera jornada va guanyar el líder, els italians, a domicili. El CN Terrassa visita Budapest amb l’objectiu de puntuar si vol seguir aspirant a entrar en la Final Eight. Els de Cobacho són cinquens, amb 13 punts, a només tres del quart, el Mladost Zagreb.

El tècnic local explica que “l’equip surt d’una fase de partits de Champions contra rivals d’un nivell semblant, aconseguint resultats molt satisfactoris. Ara el calendari s’endureix i la primera prova d’això és el xoc contra l’OSC. És un conjunt clarament a l’alça. Sense anar més lluny, va guanyar al Pro Recco a domicili”.

Cobacho afirma que els hongaresos “combinen una gran defensa amb un potencial ofensiu notable. Drasko Brguljan és el creador del joc i compten amb grans llançadors com Andrija Prlainovic i Krisztian Manhercz, sense oblidar la tasca sota els pals del porter de la selecció sèrbia Branislav Mitrovic”.

En aquest context, i acabada de disputar la Copa del Rei amb tota la càrrega física que implica, el tècnic terrassenc entén que l’objectiu serà “seguir creixent en aquesta Champions, tot aprofitant la dinàmica positiva que ens està proporcionant per a les competicions domèstiques”.