El CN Terrassa visita aquest divendres el CN Sabadell en les semifinals de la Copa Catalunya

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa visitarà aquest divendres (20.45h) les instal•lacions de Can Llong per enfrontar-se al CN Sabadell en partit de semifinals de la Copa Catalunya. Tot i que estava prevista una eliminatòria a doble partit, finalment l’accés a la final es decidirà en format a partit únic.

Tant el CN Terrassa, que va eliminar el CN Sant Andreu en els quarts de final, com el Sabadell, que va desfer-se del CN Catalunya, arriben a la cita després d’haver caigut en les semifinals del play-off pel títol de la Lliga contra el CN Barcelona i l’Atlètic-Barceloneta, respectivament. Els mariners ja estan classificats per a la final de la Copa Catalunya i esperen rival.

Un cop finalitzada la participació en les competicions estatals, el tècnic Dídac Cobacho farà una convocatòria integrada per vuit jugadors del primer equip i cinc jugadors juvenils que encara estan competint a la Lliga Catalana. En els precedents contra el CN Sabadell a la lliga, el CN Terrassa va empatar a onze a Can Llong i, a l’Àrea Olímpica, es va imposar per 16 a 14.