El CN Terrassa vol seguir sent competitiu a la Copa del Rei de waterpolo

Les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell acullen a partir d’aquest divendres la 36a edició de la Copa del Rei de waterpolo. L’objectiu és destronar d’una vegada per totes l’Atlètic-Barceloneta, el gran favorit i defensor del títol. L’ha guanyat nou vegades de forma consecutiva.

El CN Terrassa va tenir sort en el sorteig i en l’eliminatòria de quarts de final (15.30h) s’enfrontarà al Tenerife Echeyde. Sobre el paper, atès els dos precedents a la lliga i com arriben els dos equips, els de Dídac Cobacho surten com a favorits, però no s’ha de baixar la guàrdia.

Previsiblement s’espera dissabte (14.00h) un derbi vallesà amb els amfitrions en semifinals, amb el permís del CE Mediterrani. Per l’altre cantó del quadre tant el CN Barcelona com el Barceloneta són favorits davant el CN Mataró i el CN Sant Andreu, respectivament.

Aquest cop, però, els equips tenen un altre enemic a batre, la Covid-19, ja que algun jugador desequilibrant es podria perdre la competició. Precisament el tècnic del CN Terrassa recupera el porter Pepe Motos, després de passar el coronavirus, i comptarà, a priori, amb tots els efectius. La final s’ha programat per diumenge a les 14.00h.

Cinc finals de Copa del Rei

Fins ara, el CN Terrassa ha disputat cinc finals de la Copa del Rei. L’any 1992, va enfrontar-se al Catalunya en una eliminatòria a doble partit que va dominar el conjunt barceloní. Amb el format actual, l’equip va arribar a la final el 2007, en l’edició que va organitzar el club egarenc, el 2009 a Sabadell, el 2018 a Tenerife i el 2020, també a Sabadell. En tots quatre casos, el títol va recaure en l’Atlètic-Barceloneta.

Barceloneta Copa Rei 2021

L’Atletic-Barceloneta de l’egarenc Álvaro Granados és l’actual campió de Copa