Colectivo Sin Vivienda 2

El Colectivo Sin Vivienda es manifesta per demanar ‘mesures concretes i reals’ contra els desnonaments

El Colectivo Sin Vivienda demana a l’Ajuntament “mesures expresses, concretes, reals i eficaces per lluitar contra la pobresa habitacional i els desnonaments. Un grup de la plataforma s’ha manifestat aquest dimecres al matí davant l’Ajuntament per mostrar el seu desacord amb les polítiques que, en aquest àmbit duen a terme les administracions, també el govern local.

Diuen que l’Ajuntament “no és capaç de donar solucions reals a les famílies desnonades i que les deixa sense “alternativa habitacional digna“. “Es limita a oferir a les famílies en perill de desnonament un mes d’hostal o hotel“, explica el Colectivo Sin Vivienda en un comunicat. També es queixa que l’administració local “no compta amb unitats sancionadores cap a les entitats bancàries i grans tenidors.

Assegura que hi ha 491 pisos de la Sareb buits, més de 103 obres en construcció i 104 solars disponibles.

Colectivo Sin Vivienda 2

La plataforma demana “el cessament de la repressió” per defensar “els seus drets”, un habitatge digne per cada desnonament, un cens de tots els habitatges buits, l’assistència d’un observador del col·lectiu a la Taula d’Emergència de Terrassa i l’expropiació dels pisos buits als bancs i grans tenidors.