El collage “El gran Fiambre Fabuloso” s’exposa a la Casa Soler i Palet

Fins al 24 de juny es pot visitar a la Casa Soler i Palet l’exposició “El gran fiambre fabuloso”, organitzada per El Salto de Mendieta amb la col·laboració de l’Estudi TigoMigo.

Es tracta d’un collage col·lectiu en el que han participat més de 450 artistes dels cinc continents i que de fet ja es va poder veure només per espai de quatre hores durant la passada Fira Modernista a la sala Tigomigo del carrer Viveret.

Ara són les parets de la Casa Soler i Palet les que s’omplen d’un collage, mostrant que aquesta tècnica està més viva que mai.

El col·lectiu El Salto de Mendieta va pensar, va gestar i va presentar aquesta obra col·laborativa “El gran fiambre fabuloso”. La gran peça va ser creada durant tres mesos i es basa en el joc surrealista del que s’anomena cadàver exquisit.

Aquesta peça de collage posa l’accent en la participació i interacció entre creadors del públic permetent conviure en un mateix espai aficionats, professionals, fotògrafs i il·lustradors. La suma total són 507 peces exposades en una superfície de set metres de longitud que no deixaran indiferents als seus visitants.