El col·lectiu Sin Vivienda no pot parar la quarta ordre de desnonament de la plaça del Celler

A la quarta vegada, ha estat la definitiva. Aquest divendres al migdia s’ha complert l’ordre de desnonament que pesava sobre la Hauria i el Georgel que des de fa un any i mig okupaven un pis de lloguer, a la plaça del Celler, a tocar del carrer Colom.

Aquesta vegada la movilització i el suport del col•lectiu Sin Vivenda i d’un grup d’estudiants que s’han solidaritzat amb els afectats, no han estat suficients per ajornar per quarta vegada el desnonament. Amb dues furgonetes i dos cotxes, els Mossos d’Esquadra han garantit l’entrada de la comitiva judicial que finalment ha fet efectiu el desnonament.

Els afectats que tenen un nen de dos anys, havien aconseguit postposar la sortida del pis en tres ocasions, el passat 25 de juny i l’11 i el 17 de juliol passat. Com en les anteriors ocasions els afectats reclamen poder pagar un lloguer social per un habitatge digne. Tot i que en anteriors ocasions la mediació de Serveis Socials amb el Jutjat hauria contribuït a l’ajornament, avui el servei municipal no ha pogut fer res per solucionar la situació de la família que queda al carrer.