El Col·legi d’Arquitectes celebrarà un debat amb els candidats a l’alcaldia

La delegació del Vallès del Col•legi d’Arquitectes de Catalunya organitza un Debat públic amb 5 caps de llista i 3 representants més de partits polítics, que concorren a les Eleccions Municipals d’aquest mes de maig. El Col•legi està pendent de 5 formacions polítiques més que podrien prendre part d’aquest gran debat que durarà unes dues hores, el pròxim dimarts 14 de maig al Vapor Universitari, a partir de les 6 de la tarda.

El Debat s’estructurarà al voltant de deu propostes urbanístiques i de mobilitat que es concretaran en quatre preguntes a cada un dels candidats. La primera serà la prioritat urbanística de cada partit per aquest mandat, per seguir amb les propostes sobre la renovació del catàleg patrimonial. La tercera serà sobre com articular el Campus Universitari urbà de Terrassa, per acabar amb les idees a desenvolupar en matèria d’habitatge.

Després d’aquest punt de partida s’obrirà el torn de paraules al públic i els alcaldables podran respondre a les qüestions dels ciutadans. L’ampli decàleg plantejat pel Col•legi d’Arquitectes engloba qüestions tant d’actualitat com si l’urbanisme actual és el més adeqüat per als seus usuaris, o si els dissenys tenen en compte el gènere o la seguretat.