El Col·legi de Metges de Barcelona projecta ‘Wit’ en una sessió del Cinefòrum de Medicina

La Junta Comarcal del Vallès Occidental del Col·legi de Metges de Barcelona organitza la cinquena sessió del Cinefòrum en Medicina, amb la projecció de la pel·lícula Wit i un debat posterior. Serà aquest divendres, a les 8 de la tarda, a l’espai auditori Terrassa BBVA.

La pel·lícula Wit tracta la història d’una professora de literatura anglesa, interpretada per Emma Thomson, a qui li diagnostiquen un càncer d’ovari metastàtic, i retrata la forma com viu el procés d’avenç de la malaltia, la necessitat de compassió i la fragilitat del moment.

La metgessa de Medicina Interna, Montse Garcia, moderarà el debat, on hi participaran el metge de Medicina Familiar i Comunitària Frederic Bové, i el metge d’Oncologia Jordi Craven-Bartle.

Amb el cicle Cinefòrum en Medicina, el Col·legi de Metges de Barcelona ofereix una activitat als metges de la comarca on poden debatre aspectes socials, culturals i mèdics a partir de diferents pel·lícules, amb la participació d’experts i del públic assistent. El cicle és gratuït prèvia inscripció i està obert a tothom.