Foto Calendari Enric Jornet

El Colmado Roca dedica el calendari del 2022 al fotògraf terrassenc Enric Jornet

El Colmado Roca – Llibreria Re-Read dedica el seu calendari del 2022 a l’obra del terrassenc Enric Jornet. D’aquesta manera, els responsables d’aquest establiment continuen amb l’homenatge als fotògrafs de l’emblemàtic Grup Fotogràfic del Casino del Comerç. Primer va ser Antoni Boada, el van seguir Jacint Badiella i Vicenç Villatoro, fins arribar ara a Enric Jornet.

En el cas de Jornet, joier de professió però amant de la fotografia des de ben jove, aquesta reivindicació va arribar de la mà del també fotògraf Cristóbal Castro. El va animar a fer la seva primera exposició el passat mes d’octubre al Centre Excursionista, en el marc del Festival de Fotografia Contemporània Emotiva. I justament d’aquella mostra s’ha fet la tria de les 12 fotografies que il·lustren aquest calendari. Són imatges en blanc i negre que daten dels anys 60 i 70, la majoria de Terrassa i que capturen l’espurna de la quotidianitat.

Jornet va guanyar de jove alguns concursos força importants. Amb els anys, tot i seguir amb la seva afició, l’ha mantingut en un àmbit més privat.

Del seu calendari se n’ha fet una tirada de mil exemplars, a un preu d’1,5 euros. Es pot comprar a la Rambla d’Ègara, 223 i al Passeig Comte d’Ègara, 23.

Foto Calendari Enric Jornet1